13. marts 2017

Det blev mandag den 13. marts, og det var tid til at vende næsen hjemad. Der var intet hastværk, da vores flyver først skulle afgå 21.40 fra Manchester, så vi stod sent op, spise stille og roligt morgenmad i hotelles restaurant, hvorefter vi pakkede de sidste ting sammen og forlod hotellet.

Planen var at tage til Manchester, og gå en tur i byen dér, for at slå tiden ihjel. Vi nappede TransPennine Express toget  fra Liverpool Lime Street Station, og var fremme lidt over 30 minutter senere.

Billedresultat for TransPennine Express

Det blev til en dejlig gåtur op og ned ad gågaden i Manchester, hvor der bliver shoppet lidt gaver og kigget på vinduer i det gode vejr.

Billedresultat for manchester market street

Herefter hoppede vi på toget mod Manchester Airport (sporarbejdet var heldigvis afsluttet). Det blev så en noget længere tur end ventet. Ikke fordi toget kørte den forkerte vej, men fordi en signalfejl 3,5 km fra lufthavnen gjorde, at vi ikke kunne køre videre. Man skulle først have folk ud og lave tingene, før der kunne gives grønt lys til at køre videre. Efter 30 minutter besluttede man sig for at bakke små 500 meter retur til seneste lille station, således dem som måtte have lyst, kunne stå af og hoppe på en taxi til lufthavnen. Det benyttede en del sig af, men da vi ikke have travlt, så blev vi bare siddende… Og der sad vi så i samlet 1,5 time… Men vi havde ikke travlt, så det var okay.

Endelig rullede vi videre.

Billedresultat for TransPennine Express

Herefter tilbragte vi tiden i Manchester Lufthavn men lidt kombineret frokost/aftensmad og vente, vente , vente… Vi var de sidste to timer i Manchester de eneste gæster i hele lufthaven som sad og ventede på SAS-flyet til København.

SAS-Flyet som skulle bringe os til København, var forsinket fra tidligere flyvninger på dagen, og kom derfor først til Manchester 15 minutter efter vi skulle være fløjet, så det blev en sejtrækker i Manchester.

Ankomst blev således kl. 1.00 i Kastrup – som det absolut sidste fly den dag! Hvor man så næsten ikke troede det kunne blive meget værre, så missede vi shuttle-bussen til P17 – den kørte for snuden af os. Det blev så til en god frisk gåtur ud til den fjerneste P-plads på anlægget.

Denne ekstra motion betød så også, at klokken var 2.30 før man lå i sin seng – men det var turen værd 🙂

Billedresultat for zzz

Det blev til 10,7 km. gang denne mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *