18. juli 2016

Vi tog afsked med Santa Monica, og satte kursen sydpå mod sidste hotel-destination, La Jolla Shores Hotel nord for San Diego.

Turen gik fint syd på, og da vi først kunne tjekke ind kl. 16.00 på hotellet, skulle vi slå tiden ihjel. Her ville de fleste nok tænke, at vi bare fandt et outlet og dræbte timer med shopping, men sådan skulle det ikke gå i dag.

Næ, vi tog da bare til Mexico i stedet..

Gåturen blev kort, da folket lige på den anden side var meget pågående og tilbød alt fra taxa-ture, mad, viagra mv. til special price-for-you. Vi gik derefter retur til USA, og den venlige mand i US Immigration fortalte da også, at man skulle holde sig til de gode feriesteder, hvis man skulle opleve Mexico fra den gode side. Folket lige på den anden side var banditter, fortalte han. Men nu har vi været der 🙂

Vi kom dermed retur til USA hurtigere end planlagt, og hvad gør man så hvis man skal slå 1-2 timer ihjel? Vi besøger da bare Las Americas Premium Outlet.

Ikke de store indkøb, men dog lidt.

Herefter gik turen de sidste 30 minutter til hotellet ved La Jolla. Enestående beliggenhed helt ud til havet med privat strand. Lækkert – her skal vi nok bliv glade for at være de sidste 4 dage.

I morgen står den på besøg af Dorthes gamle klassekammerat, Kim, som bor her i San Diego.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *